LANSIRANJE BRENDA

ZAŠTO VAM TREBA DOBAR VEB-SAJT?

Ako želite da saznate nešto više o nekoj kompaniji ili proizvodu prvo što ćete uraditi je da ih potražite na internetu. Ukoliko vam pretraživač izbaci samo njihovu facebook stranicu ili neke osnovne podatke sa žutih strana, to i ne ostavlja baš neki utisak profesionalne i ozbiljne firme, zar ne?

Veb-sajt je vaša prezentacija, odraz Vaše firme, ideja i vrednosti na kojima se zasniva Vaše poslovanje.

Umesto da trošite brdo novca na skupe brošure i kataloge čija distribucija je ograničena, uz pomoć veb-sajta bićete vidljivi celom svetu. Zato je naročito važno kako će taj sajt izgledati i kakav ćete utisak ostaviti.

NUDIMO VAM:

Profesionalno osmišljavanje celokupnog veb-sajta, uključujući jedinstveni vizuelni identitet u skladu sa potrebama Vaše kompanije. 

Sa nama dobijate profesionalne tekstove, kao i profesionalne fotografije, što ni na jednom drugom mestu nećete dobiti za isti novac.

Redizajn izgleda Vašeg postojećeg veb-sajta u skladu sa savremenim trendovima, kao i mogućnost redovnog mesečnog ažuriranja i održavanja.

VEB-DIZAJN

ŠTA JE DOBAR VEB-SAJT?

Dobar veb-sajt je prvenstveno funkcionalan, što znači da je prilagođen svim ekranima (tabletima, telefonima).

Dobar veb-sajt ima kvalitetan sadržaj i adekvatnu SEO optimizaciju kako bi Vas Google što bolje rangirao u pretrazi.

Dobar veb-sajt ostavlja snažan prvi utisak zanimljivim dizajnom koji je u skladu sa Vašim brendom i porukom koju želite da pošaljete.

Zašto je veb-sajt Vaš najbolji radnik? Zato što on predstavlja Vašu firmu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. I dostupan je svima.

Razmislite dobro kakvu ćete poruku poslati svojim klijentima. Ako sami ne kreirate utisak o Vašoj firmi, kreiraće ga neko drugi – verovatno pogrešno. Zato, hajde da zajedno stvaramo dobre priče!

Dizajn: Digitalno oko 2024